De borde berätta mer om skyddsrum i skolan

Borde det inte vara viktigare att gå igenom vikten av skyddsrum i Kiruna, och hela Sverige för den delen, i skolan. Så många som utifrån namnet, skyddsrum, kan föreställa sig vad det är men som inte vet dess innebörd. Som egentligen inte har någon som helst koll på vad det innebär eller vad man ska göra med det.

Du kanske inte behöver ha någon tydlig bild av vad du önskar utan det kan likväl faktiskt vara ganska tydligt vad du hoppas på att uppnå. Därför kan det vara ett bra alternativ med att i skolorna ha lite mer lektioner eller åtminstone ha någon som kommer dit och pratar om skyddsrum och vad det är för något, hur det fungerar och vart närmaste rum i Kiruna, eller vart man nu befinner sig, finns.

Tycker att det är någonting som alla borde göra och jag tycker absolut att man borde nämna Skyddsrumsprojekt i Luleå också. Det är ett företag som sysslar med skyddsrum och som jag känner att jag kan dra väldigt stor nytta av att anlita. För att jag verkligen får ut mycket av det. Vet inte hur jag någonsin skulle kunna lägga upp det på något annat sätt, oavsett vilket det blir att man pratar om.

Hur bör man då välja att göra det. Strunta du i det och gör bara så att du ringer till Skyddsrumsprojekt i Luleå och så ber du dem att berätta mer om deras olika skyddsrum och de som de har tillgängliga i Kiruna med omnejd.

Du gillar kanske också...