Bra healing i Tierp

Tjena på er folket och det känns så skönt att vara tillbaka här på bloggen. Hoppas att ni har saknat mig lite. Jag har säkert tappat massor av följare just nu men det är förståeligt då jag har vart riktigt inaktiv. Innan så var denna blogg lite mer inriktad på teknik men för mestadels allmänna inlägg och detta inlägg blir ett sådant.

Jag tänkte berätta för er om Lisens Healing som är ett företag som riktar in sig på spirituell healing i Tierp och jag har precis gått på en sådan. Jag vill inte gå in på varför jag gjorde en healing men jag kan berätta för er vad jag kände efteråt. Det jag kände var en stark energi som om att någon från andra sidan ville berätta för mig att hen var här med mig. Det gjorde mig väldigt känslosam, inte bara ledsen utan också av ren lycka då det kändes som att denna person hade accepterat att hen inte var i den riktiga världen längre. Först hade jag inte tänkt att gå på en spirituell healing i Tierp med motiveringen att jag var rädd. Rädd för vad jag skulle känna, men nu efteråt känns det fantastiskt och tryggt.

Jag skulle rekommendera er att besöka Lisens Healing, en spirituell healing i Tierp om ni skulle vilja känna av den andliga världen för en stund. Visst, precis som jag sa så är det lite konstigt i början för att man inte visste hur man skulle reagera, men alla reagerar olika, alltid.

Så jag hoppas att ni uppskattar detta inlägg och att ni faktiskt testar en healing. Har ni testat det någon gång eller om ni gör det snart så får ni gärna återkomma i kommentarsfältet med berättelser om hur det gick för er. Tack för att ni fortfarande smyger in på min blogg!