Mindre fokus på städ & mer fokus på annat

Hej!

Fram till nu så har ett rullande städschema fungerat okej på vår arbetsplats, men i och med att vi expanderat och blivit fler så kände vi att det var dags att anlita en firma som kunde ta hand om vårt städ. I hjärtat av Linköping sitter vi i ett fint kontorslandskap och arbetsmiljön är något vi värderar högt. Att vi har rent och fräscht runt oss ska vara en självklarhet men vi vill heller inte att det ska bli ett stress- eller irritationsmoment att fördela städsysslor då alla anställda ska kunna få fokusera på det de är bra på och tycker är roligt.

KRIL Städ Service hjälper oss nu med att hålla rent och fint varje vecka och de är både trevliga och noggranna. När ett företag i samma byggnad rekommenderade oss att kontakta dem var det så bra att vi både fick en personlig referens och att man dessutom kunde få en kostnadsfri första städning för att se om man skulle bli nöjd, och det blev vi verkligen.

Det är så skönt att se hur lättade alla anställda är nu när de inte behöver tänka på några städuppgifter mer än självklart att hålla allmän ordning. Disken i köket som brukar vara ett irritationsmoment, vilket det verkar vara på alla arbetsplatser, känns inte längre som ett problem. För nu när de slipper tänka på det andra så är det som att det kräver mindre ansträngning att hålla iordning i köket. De duktiga lokalvårdarna som kommer till oss varje vecka brukar se över köket också, men det dagliga underhållet ska ändå skötas.

Det är mycket som påverkar en arbetsplats arbetsmiljö och man får prova sig fram lite för att se vad som fungerar bäst, men beslutet att anlita städservice var helt tydligt ett vinnande koncept!

Njut av dagen och må gott!